Απελευθερώθηκε έπειτα από 6 μήνες ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης

astunomia-astunomikoi-peripoliko (1)

Απελευθερώθηκε, έπειτα από ομηρία έξι μηνών, ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο οποίος είχε πέσει θύμα απαγωγής στις 30 Μαρτίου στην περιοχή του Ηρακλείου.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποίησε η αστυνομία σε παλιά μάντρα αυτοκινήτων που βρίσκεται σε περιοχή 4 χιλιομέτρων, έξω από την πόλη του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας βρέθηκε δεμένος και με εμφανή τα σημάδια της ταλαιπωρίας από την πολύμηνη κράτηση του. Τα πρώτα λόγια του απαχθέντος μόλις αντίκρισε τους άνδρες της ΕΛΑΣ ήταν «ευχαριστώ».

Όπως αναφέρει το cretalive.gr ο Μ. Λεμπιδάκης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Σχολής Αστυφυλάκων Ρεθύμνου για να του παρασχεθούν οι απαραίτητες βοήθειες και εκεί έσπευσε και η οικογένειά του. Ο πατέρας του επιχειρηματία, Γιάννης Λεμπιδάκης, ευχαρίστησε τις αρχές και όλους όσοι συνέβαλαν ώστε η περιπέτεια της οικογένειας να έχει αίσιο τέλος.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής οκτώ άτομα, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό τυχόν άλλων εμπλεκόμενων στην υπόθεση. Σύμφωνα με το cretalive.gr μεταξύ των συλληφθέντων φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης της μάντρας, ο οποίος βρισκόταν στο ισόγειο, ένα ακόμη άτομο που εντοπίστηκε στον πρώτο όροφο και είχε αναλάβει τη φύλαξη του επιχειρηματία, καθώς και μια ανήλικη κόρη ενός εκ των άλλων συλληφθέντων.

Πηγές της αστυνομίας, τις οποίες επικαλείται το cretalive.gr, ανέφεραν πως υπήρχαν πληροφορίες για το μέρος που οι απαγωγείς έκρυβαν τον επιχειρηματία και ότι χθες σχεδιάστηκε η επιχείρηση, ενώ οι δράστες της απαγωγής δεν πρόλαβαν να προβάλουν κάποια αντίσταση. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας είχε μεταφερθεί στο συγκεκριμένο κρησφύγετο το τελευταίο διάστημα.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *