Τι συμβαίνει με τη λεωφορειακή γραμμή Β15 (Παλατάκι – Σταθμός Λαρίσης);

Image243

Όλο και πιο πολλά είναι τα παράπονα των κατοίκων της περιοχής της Γρηγορούσας, καθώς και των γύρω περιοχών του Χαϊδαρίου που εξυπηρετεί η -εξαφανισμένη- λεωφορειακή γραμμή Β15.

Εδώ και αρκετό καιρό, υπάρχουν αρκετές αναφορές πως πολλά δρομολόγια της συγκεκριμένης γραμμής δεν εκτελούνται, με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν πολύ οι μετακινήσεις των δημοτών του Χαϊδαρίου που διαμένουν πέριξ της οδού Φαβιέρου, καθώς δεν διέρχεται σε εκείνο το σημείο άλλο λεωφορείο που να τους μεταβιβάζει σε σταθμό μετρό και αντίστροφα.

Παράλληλα, χωρίς το συγκεκριμένο λεωφορείο, δυσχεραίνονται αρκετά οι συγκοινωνίες της πόλης, καθώς λιγοστεύουν οι διαθέσιμες λεωφορειακές γραμμές.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, υπάρχουν 57 δρομολόγια από σταθμό Λαρίσης προς Παλατάκι, από τις 05:25 έως τις 21:50 τις καθημερινές. Από την άλλη, υπάρχουν 59 δρομολόγια από το Παλατάκι προς τον σταθμό Λαρίσης, από τις 05:00 έως τις 22:15. Όλο και περισσότεροι αναγνώστες όμως, διαμαρτύρονται δριμεία πως δεν βλέπουν ποτέ το συγκεκριμένο λεωφορείο να περνά ή το βλέπουν με επιγραφή «ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ».

Το HaidariNews.gr θα επικοινωνήσει με τον ΟΑΣΑ για να μάθει περαιτέρω όσον αφορά τις συγκεκριμένες αναφορές.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *