Απίστευτη καταγγελία για το κλειστό Γυμναστήριο Χαϊδαρίου «Χρήστος Αγγουράκης»

kleisto_aggourakhs

Άλλο ένα φοβερό συμβάν της πόλης έρχεται στην επιφάνεια, καθώς σύμφωνα με καταγγελία, φίλαθλοι της Δάφνης Δαφνίου παρακολούθησαν τη νίκη της ομάδας (87-83) ακόμα και καθήμενοι στο δάπεδο!

Συγκεκριμένα, συμπολίτης μας προέβη σε μία απίστευτη καταγγελία στην διαδικτυακή πλατφόρμα Haidari Agenda, κάνοντας λόγο για ολοκαίνουργια εξέδρα που έχει «εγκατασταθεί» στο κλειστό Γυμναστήριο «Χρήστος Αγγουράκης» αλλά δεν μπορεί να φιλοξένησει κόσμο γιατί δεν έχεις βάσεις στήριξης.

Την Κυριακή 15 Οκτώβρη 2017, η Δάφνη Δαφνίου έπαιξε τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ιστορίας της στη Β’ Εθνική, επικρατώντας μάλιστα του Πανερυθραϊκού με 87-83. Ο κόσμος που παρακολούθησε αυτόν τον ιστορικό αγώνα ήταν, προφανώς, αρκετός, με το «Χρήστος Αγγουράκης» να μην μπορεί να καλύψει, σύμφωνα με τον δημότη, τις ανάγκες όλων των φιλάθλων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ HAIDARI-AGENDA.GR

«Η εξέδρα έχει τοποθετηθεί από το καλοκαίρι.. Η ομάδα της Δάφνης Δαφνίου δίνει τον πρώτο αγώνα της ιστορίας της στην Β’ Εθνική… Παρόλες τις ανακοινώσεις για την νέα εξέδρα, αυτή δεν λειτουργεί (λόγω έλειψης κατάλληλης στήριξης) με αποτέλεσμα ο κόσμος που ήθελε να παρακολουθήσει τον ιστορικό αγώνα της ομάδος της περιοχής του να συνωστίζεται στις εισόδους και να κάθετα στο δάπεδο… Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ο οποίος ήταν και παρών, τι δικαιολογία θα πεί πάλι για το θέμα; Τόσοι μήνες πέρασαν χωρίς καμία απολύτως ενέργεια… Ήμαρτον!»

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *