Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στο Χαϊδάρι

parelash_xaidari

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου δημοσιοποίησε ο Δήμος Χαϊδαρίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

  • Παρασκευή, 27  Οκτωβρίου:
  1. Εορτασμός της Εθνικής μας Επετείου σε όλα τα Σχολεία (Δημόσια –  Ιδιωτικά) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
  2. Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στις Δημόσιες Υπηρεσίες ,Τράπεζες , Οργανισμούς ,Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου.
  •  Σάββατο, 28  Οκτωβρίου:
  1. 09:45:  Προσέλευση στον Ι.Ν.Κοιμ. Θεοτόκου των Συλλόγων, Σωματείων, Οργανισμών και των Σημαιοφόρων των Σχολείων με τα λάβαρά τους.
  2. 09:55:  Προσέλευση του Δημάρχου ,του Προέδρου και των άλλων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των άλλων επισήμων προσκεκλημένων.
  3. 10:00: Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Κοιμ. Θεοτόκου.
  4. 10:15: Μετά το τέλος της Δοξολογίας  στον Μητροπολιτικό Ναό της πόλης μας, οι επίσημοι θα μεταβούν στην πλατεία Ηρώων.
  5. 10:30: Δέηση στη μνήμη της Ηρωικής Γενιάς του 1940 στο Ηρώο της πόλης  (Πλατεία Ηρώων) και καταθέσεις στεφάνων σύμφωνα με το καθιερωμένο πρωτόκολλο. 
  6. 10:50: Πανηγυρικός της ημέρας, τήρηση ενός λεπτού σιγή, ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και λήξη Τελετής. Αναχώρηση Επισήμων για το χώρο διεξαγωγής της παρέλασης.
  7. 11:15: Προσέλευση τμημάτων παρέλασης στο χώρο παρέλασης μέσω της οδού Στρ. Καραϊσκάκη και διεξαγωγή παρέλασης από τη Στρ. Καραϊσκάκη & Σάμου με κατάληξη την διασταύρωση Στρ. Καραϊσκάκη & Χίου.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *