Ηρακλής Δρούλιας : «Μοναδική μας επιδίωξη το καλό του Χαϊδαρίου»

droulias_epistolh

Στη κατεύθυνση διαμόρφωσης ενός ενωτικού , πολυσυλλεκτικού , δημοτικού συνδυασμού κινείται ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Ηρακλής Δρούλιας , με τη συμμετοχή νέων ανθρώπων στην τοπική δημοτική σκηνή αλλά και την παρουσία παλαιοτέρων , όπως σχετικά αναφέρει  μεταξύ άλλων , σε ανοιχτή επιστολή που απευθύνει προς τους συμπολίτες του , ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών του Μαΐου 2014 .

“ Τα προβλήματα είναι ο αντίπαλός μας  . Να εργασθούμε όλοι μαζί για να τα αντιμετωπίσουμε .

Να διορθώσουμε λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος .

Να ανοίξουμε ένα νέο παράθυρο στο μέλλον . Διαθέτουμε όραμα , σχέδιο , προτάσεις , νέες ιδέες και κυρίως όρεξη για δουλειά .” τονίζει  σε σημείο της επιστολής του .

Ολόκληρη η επιστολή παρακάτω : 

Χαϊδαριώτισσες , Χαϊδαριώτες , Φίλες και Φίλοι ,

Με την επιστολή μου αυτή επικοινωνώ μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 .

Το αίσθημα ευθύνης για την πόλη μας και τους Πολίτες της , το ενδιαφέρον μου για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου μας , η γνώση μου ως Πολιτικός Μηχανικός αλλά και η εμπειρία μου από την διοίκηση μεγάλων παραγωγικών οργανισμών ,κυρίως η αγωνία και ο προβληματισμός μου για το παρόν και το μέλλον του Χαϊδαρίου , προσμέτρησαν στην απόφασή μου .

Ταυτόχρονα , η προτροπή πολλών συμπολιτών μας , ανεξάρτητα από τις όποιες πολιτικές και κομματικές τους προτιμήσεις , διαμόρφωσε την τελική μου επιλογή .

Γνωρίζω ότι είναι μια απόφαση ευθύνης και καθήκοντος απέναντι στην πόλη και τους ανθρώπους της.

Αξίζει όμως να αγωνίζεσαι για αυτά που πιστεύεις . Γιατί το Χαϊδάρι , πέρα από τα προβλήματά του , είναι μια όμορφη πόλη . Με δυνατότητες και πλεονεκτήματα . Με Ιστορία και ταυτότητα . Είναι μια ζωντανή πόλη , με μια δυναμική νεολαία ,

Για την πόλη μας αξίζει κάθε προσπάθεια .

Μαζί με νέους ανθρώπους , νέα πρόσωπα αλλά και παλαιότερους , με παρουσία και προσφορά στη ζωή του τόπου μας  , διαμορφώνουμε ένα ευρύ , πολυσυλλεκτικό , ενωτικό δημοτικό συνδυασμό .

Χωρίς πολιτικά , κομματικά ή άλλα προαπαιτούμενα . Μόνη προϋπόθεση , η εντιμότητα , το ήθος και η διάθεση για προσφορά .

Μοναδική μας επιδίωξη το καλό του Χαϊδαρίου .

Η προσπάθεια είναι συλλογική . Σε αυτή την προσπάθεια δεν υπάρχουν αποκλεισμοί και περιχαρακώσεις .

Τα προβλήματα είναι ο αντίπαλός μας  . Να εργασθούμε όλοι μαζί για να τα αντιμετωπίσουμε .

Να διορθώσουμε λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος .

Να ανοίξουμε ένα νέο παράθυρο στο μέλλον . Διαθέτουμε όραμα , σχέδιο , προτάσεις , νέες ιδέες και κυρίως όρεξη για δουλειά .

Το παρόν και το μέλλον του Χαϊδαρίου ανήκει σε όλες και όλους σας . Ας το κατακτήσουμε μαζί .

Εμείς είμαστε αποφασισμένοι  να το πράξουμε . Για το Χαϊδάρι που αγαπάμε και νοιαζόμαστε .

Με Φιλικούς Χαιρετισμούς

Ηρακλής Δρούλιας

Υποψήφιος Δήμαρχος

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *