Ο Ηρακλής Δρούλιας δίπλα στη Τρίτη Ηλικία

iraklis droulias trith hlikia

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου φίλοι του συνδυασμού « Όραμα δημιουργίας » με υποψήφιο Δήμαρχο τον γνωστό Χαϊδαριώτη πολιτικό μηχανικό Ηρακλή Δρούλια , οργάνωσαν μεσημεριάτικη συνάντηση γνωριμίας με συμπολίτες τους της τρίτης ηλικίας .

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε γνωστή κοσμική ταβέρνα στο κέντρο Χαϊδαρίου και η ανταπόκριση υπήρξε πραγματικά μεγάλη , ενώ οι παρευρισκόμενοι ανάμεσα στο καλό φαγητό , τη μουσική και το χορό , είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον υποψήφιο Δήμαρχο , να του εκθέσουν τις σκέψεις , τους προββληματισμούς τους και τα αιτήματά τους .

ekdilwsi droulias trith hlikia

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Δρούλιας αφού ευχαρίστησε όλες και όλους για την παρουσία τους τόνισε την ανάγκη για την ανάπτυξη αληθινών δεσμών κοινωνικής αλληλεγγύης , ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες που πρέπει να περιφρουρηθεί η κοινωνική συνοχή , όπως είπε χαρακτηριστικά .

Μιλώντας για τις προγραμματικές του δεσμεύσεις , σημείωσε τις βασικές του θέσεις στα ζητήματα κοινωνικής πολιτικής και συγκεκριμένα η δημιουργία δημοτικών ιατρείων , η μείωση των δημοτικών τελών , η λειτουργία ΚΑΠΗ στα Κουνέλια , η ενεργοποίηση νέων κοινωνικών προγραμμάτων , όπως η οικιακή βοήθεια  , η φυσικοθεραπεία στο σπίτι , σε όσους αδυνατούν να μετακινηθούν , η αναδόμηση των κοινωνικών υπηρεσιών και των ΚΑΠΗ στη κατεύθυνση της εξωστρεφούς δράσης , στη βάση των αναγκών της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα των ευαίσθητων ομάδων του τοπικού πληθυσμού .

ekdilwsi droulias trith hlikia (2)

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η ομιλία του κ. Δρούλια διακόπηκε από τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων , ενώ μετά το τέλος του χαιρετισμού του περιηγήθηκε όλα τα τραπέζια συνομιλώντας με τους συμπολίτες του , σε μια άκρως ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα , που οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας γνωρίζουν πολύ καλά να δημιουργούν.

Κατά γενική ομολογία η συνάντηση στέφθηκες από απόλυτη επιτυχία , ενώ δόθηκε το νέο ραντεβού για τη Κυριακή 16 Μαρτίου στις 11.00 το πρωί στην πρώτη δημόσια συγκέντρωση που οργανώνει ο δημοτικός συνδυασμός « Όραμα Δημιουργίας » με ομιλητή τον υποψήφιο Δήμαρχος Ηρακλή Δρούλια στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου της πόλης .

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *