Οι Παλαίμαχοι του Θρίαμβου Χαϊδαρίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

kopi_pitas_thriamvos_selekos_drougas

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο ετήσιος χορός και η κοπή της πίτας των Παλαιμάχων του Θριάμβου Χαϊδαρίου στο κέντρο Ανωβολιός.

Παρουσία πολύ κόσμου, του Δημάρχου Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκου, και του αντιδημάρχου Αθλητισμού και Πολιτισμού Νικολάου Καραγιάννη, του προέδρου της Ένωσης Παλαιμάχων Αθηνών Στέλιου Σαριδημητρίου, επαναπροσδιορίστηκαν οι στόχοι της ομάδας, για μια αθλητική ομάδα που παράγει πολιτισμό.

Από τον πρόεδρο Μάκη Αντωνίου υπενθυμήθηκε η μέχρι τώρα πορεία της τελευταίας χρονιάς. Το ταξίδι στη Βουλγαρία, την Ερέτρια, το Αίγιο, τα Καλάβρυτα. Τα σημαντικότερα ήταν όμως ο Αγώνας Ζωής για την μικρή Ιωάννα με την ομάδα του ΠΣΑΠ παρουσία 1000 φιλάθλων και η δημιουργία Τράπεζας Αίματος, κάτι που πολύ λίγες ομάδες έχουν κάνει.

Από τον γραμματέα Γιώργο Παπαχαρίση ανακοινώθηκε ένα σπουδαίο πολιτιστικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο σε συνεργασία με το Δήμο Χαϊδαρίου. Βραβεύτηκαν τα ιδρυτικά μέλη Μαραβέλιας και Σκίκος και ο εκλιπών πρόσφατα Δημητρίου. Το φλουρί της ομάδας κέρδισε ο Γ. Μίχος.

Το επόμενο ραντεβού της ομάδας είναι στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας για τον αγώνα με αντίπαλο τον ΗΡΑΚΛΗ.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *