Ήττα στους Αγ. Αναργύρους για τον Θρίαμβο (2-1)

thriamvos_aganargy

Ο Θρίαμβος δεν κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο σερί του, καθώς ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 2-1 από στους Αγ. Αναργύρους από την ομόνυμη ομάδα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στην αρχή του αγώνα και αυτό επιβεβαιώθηκε στο 26′ όταν ο Σερδενές με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ.

Όμως, η ομάδα του Χαϊδαρίου, δεν παρέδωσε τα όπλα και αντέδρασε. Οι “κυανόλευκοι” κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και στο 39΄ ο Μαστρογιάννης σέντραρε και ο Μπανιάς με πολύ δυνατή κεφαλιά έγραψε το 1-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο, ο Θρίαμβος είχε ευκαιρίες για να πραγματοπιήσει την ανατροπή όμως δεν τα κατάφερε. Από το 60′ και μετά οι «κυανόλευκοι» πιέστηκαν αρκετά και τελικά υπέκυψαν. Στο 75΄,  από κόρνερ του Ρούσεφ ο Μυστρίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γράψει το τελικό 2-1.

Στο 91΄ ο Ντουλές χτύπησε εκτός φάσης τον Πλεξίδα των Αγ. Αναργύρων, με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα από τον κ. Τσουκαλά.

Διαιτητές: Τσουκαλάς, με βοηθούς Ακρίβο, Τουμπακάρη.

Αγ. Ανάργυροι: Σαράντης, Γεωργίου (52′ Βυζανιάρης), Τούρλας, Μεταλλινός, Μυστρίδης, Σερδενές, Δημαράς (46′ Καλογριάς), Κοσμάς, Πλεξίδας, Ρούσεφ, Κοντογουλίδης (75′ Στραβοκέφαλος).

Θρίαμβος Χαϊδαρίου: Παπαδιώτης, Μπάκας Α. (75′ Μπάκας Π.), Χατζής, Θανόπουλος, Ντουλές, Τσιούλος Π. (85′ Σκεπετάρης), Πατέλης (60′ Τσαγιάννης), Μπανιάς, Παπαναστασίου, Μαστρογιάννης, Αποστολόπουλος.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *