«Φουλ» για άνοδο ο Δίας (68-48)

dias2

Εύκολα πήρε το ντέρμπυ ο Δίας επικρατώντας με 68-48 της Πολιτείας. Εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο που οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκόρ (22-17), η συνέχεια είχε ένα πρωταγωνιστή. Το δεύτερο δεκάλεπτο αποδείχτηκε καθοριστικό για την συνέχεια του αγώνα και να ξεφύγει ο Δίας στο σκόρ. Δέχτηκε μόνο 8 πόντους και κατάφερε να πάρει μια καλή διαφορά στο ημίχρονο ημίχρονο (36-25).

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν και πολλά. Η ομάδα του Δία συνεχίζοντας την πολύ καλή εμφανιση στην άμυνα έφτασε την διαφορά πάνω από τους 20 πόντους. Η Πολιτεία προσπάθησε με κάποια ξεσπάσματα να μειώσει την διαφορά αλλά οι παίχτες του Δία είχαν άλλη άποψη. Παίζοντας με μυαλό στην επίθεση και με πολύ καλή άμυνα, δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στην Πολιτεία για σκέψεις νίκης και έτσι φτάσαμε στο τελικό 68-48.

Για ένα ακόμα παιχνίδι η άμυνα αποδείχτηκε το δυνατό όπλο για την ομάδα από το Χαιδάρι. Από το Δία διακρίθηκαν οι Ανδρικόπουλος (21π.) και Πέτρου (15π.). Ενώ μεγάλη βοήθεια προσέφεραν οι Κανδιόγλου, Κοντογιάννης, Ζυγομήτρος, Μιχαλόπουλος και Λύρος σε καθοριστικά σημεία του αγώνα.

Επόμενο παιχνίδι την προσεχή Παρασκευή 4/12 με την Νίκη Δροσιάς στις 21:30.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *