Σταθερά παραμένουν τα αντιαισθητικά πανό στην οδό Φαβιέρου στο Χαϊδάρι

xaidari_keraies

Χθες, απετράπη η προσπάθεια εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε οικοδομή της οδού Φαβιέρου 30, ένα εξαιρετικό νέο, που έδειξε την εγρήγορση της Δημοτικής Αρχής. Ωστόσο, είναι ανάγκη να μένουν αυτά τα αντιαισθητικά πανό «ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ» πάνω από την οδό Φαβιέρου;

xaidari_keraies1

Από την πρώτη στιγμή, η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου έχει τοποθετηθεί έμπρακτα ενάντια σε αυτή την προσπάθεια από κοινού με τους εκατοντάδες κατοίκους της γειτονιάς και έχει καταφέρει να αποτρέψει τις προσπάθειες για τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας, που είναι αρκετά βλαβερές για τους πολίτες.

Μία εξαιρετική προσπάθεια από τη διοίκηση του Μιχάλη Σελέκου, που, ωστόσο, επισκιάζεται ορισμένες φορές, από διάφορες ενέργειες που θυμίζουν κομματικές οργανώσεις και όχι αυτοδιοικητικές αρχές.

keraies_xaidari3

Υπάρχουν δεκάδες τρόποι με τους οποίους η Δημοτική Αρχή θα μπορούσε να κινητοποιήσει τον λαό του Χαϊδαρίου (social media, εφημερίδες και site της πόλης, κ.λπ.). Σίγουρα, τα πανό θα έπρεπε να είναι η τελευταία λύση, καθώς εκτός από αντιαισθητικά, δεν είναι και φιλικά προς το περιβάλλον.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *