Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής για το Χαϊδάρι (0-0)

xaid_ag.ier

Ένας μεγάλος αγώνας διεξήχθη, ανάμεσα στο δεύτερο Χαϊδάρι και τον Αγ Ιερόθεο που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το “Τ Χαραλαμπίδης” έσφυζε από κόσμο και σίγουρα όσοι παρευρέθηκαν έφυγαν από το γήπεδο ευχαριστημένοι γι αυτό που είδαν. Το Χαϊδάρι δεν μπήκε καλά στον αγώνα, καθώς η πρώτη ευκαιρία έγινε από τον Ιερόθεο μόλις στο 3′ όταν ο Πανούσης από καλή θέση δεν μπόρεσε να νικήσει το Μίχο. Αυτή η φάση αφύπνησε τους γηπεδούχους που από εκεί και μετά είχαν την πρωτοβουλία και έχασαν καλή ευκαιρία στο 14 όταν ο Σαλαπάτας μετά από σέντρα του Χριστούλη, έπιασε κεφαλιά στο άδειο τέρμα μόλις από 3 μέτρα, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ!

Στο 25 οι φιλοξενούμενοι με τον Μπερτσιά είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Μίχος με σωστή αντίδραση έβγαλε σε κόρνερ. Το Α’ ημίχρονο έκλεισε χωρίς άλλες σημαντικές φάσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ρυθμός έπεσε.

Στο Β’ ημίχρονο το Χαϊδάρι ανέβασε κατακόρυφα απόδοσή του, δείχνοντας ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη, και έχασε σωρεία ευκαιριών, αρχίζοντας από τον Πολίτη στο 66′ όπου αφού διέσχισε το μισό γήπεδο, κατάφερε να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση, όμως το δυνατό σουτ που έπιασε, έφυγε μόλις άουτ. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 74′ ο Καρώνας έπιασε δυνατό σουτ από καλή θέση αλλά ο Ρουμπής αντέδρασε σωστά και κράτησε ανέπαφη την εστία του και τον Ιερόθεο στο παιχνίδι.

Η ευκαιρία του αγώνα χάθηκε για το Χαϊδάρι στο 91′ όταν μετά από ωραία σέντρα του Πολίτη από δεξιά, ο Καρώνας έπιασε καρφωτή κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ρουμπή.

Το Χαϊδάρι κρατάει μόνο την καλή εμφάνιση από αυτό το παιχνίδι, αφού ο στόχος, που ήταν η νίκη, δεν επετεύχθη. Την επόμενη αγωνιστική το Χαϊδάρι αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Χαλάνδρι.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος, με βοηθούς: Φωτόπουλο και Σταυρόγλου.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μίχος, Πολίτης, Νούλας, Κασάπης, Πανταζόπουλος, Μπατής, Καρώνας, Χριστούλης (88΄Αρβανίτης), Σαλαπάτας, Ρούσα (76΄ Κοτσολάκος), Λέκκας (61΄ Καλαμπαλίκης).

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής, Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Μπιρμπίλη, Κρητικός, Γεωργίου, Μπερτσιάς (82΄ Αβίντογλου), Καλογερής, Νιζάμης (70΄ Κυριαζής), Χατζηπαναγιώτης (57΄ Καραμέρης), Πανούσης.

 

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *