Ήττα με 10 παίχτες για τον Θρίαμβο στην Αγ. Παρασκευή (2-1)

TEAMTHRI

Την ήττα με 2-1 στην Αγ. Παρασκευή γνώρισε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, καθώς, αν και προηγήθηκε, δέχτηκε την κόκκινη κάρτα και εν τέλει την ανατροπή.

Οι “κυανόλευκοι” κέρδισαν τις εντυπώσεις στο α΄ μέρος. Οι παίχτες του Χρ. Κιούρκου είχαν φάσεις και τελικά προηγήθηκαν στο 20΄ μετά από υπέροχη ατομική προσπάθεια του Τσαγιάννη, ο οποίος πέρασε δύο αμυντικούς και τον Γιαννόπουλο, για να γράψει με πλασέ το 0-1.

Στην επανάληψη όμως η κατάσταση άλλαξε όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 54΄ μετά από ανατροπή του Κράσι από τον Παπαδιώτη μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ο κ. Γρίμμας υπέδειξε το πέναλτι και απέβαλλε τον Παπαδιώτη, για να ισοφαρίσει ο Τσώνης σε 1-1. Δυστυχώς για την ομάδα της πόλης, η ολική ανατροπή ήρθε στο 60΄ όταν ο Νταούτι με ωραία ατομική προσπάθεια πέτυχε το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Οι “κυανόλευκοι” είχαν 2 καλές ευκαιρίες στο 65′ και το 77′ με Παπαναστασίου και Π. Μπάκα αντίστοιχα αλλά δεν κατάφεραν τελικά να ισοφαρίσουν.

Διαιτητές: Γρίμμας, με βοηθούς: Γιαννουγλίδη, Κουτσόγιαννο.

Αγ. Παρασκευή: Γιαννόπουλος, Τζίτζης, Τριανταφύλλου, Βελέντζας, Αναγνωστόπουλος, Τσώνης, Μυλωνάς (46′ Νταουτάι), Καφετζής (68′ Τσοπανάκος), Κράσι, Καρβούνης, Ξηντάρας (80′ Μπότης).

Θρίαμβος: Παπαδιώτης, Μπάκας Α. (80′ Σκεπετάρης), Χατζής, Θανόπουλος, Τσιούλος Π., Πατέλης, Τσαγιάννης, Μπανιάς, Παπαναστασίου, Μαστρογιάννης (70′ Μπάκας Π.), Αποστολόπουλος (54′ Σκυριώτης).

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *