Tα αποτελέσματα των ομάδων του Χαϊδαρίου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

omades_xaidariou

Δείτε αναλυτικά τι έκαναν το Σ/Κ που μας πέρασε οι ομάδες της πόλης.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχασε δικό του παιχνίδι ο Α.Ο. Χαϊδαρίου (2-3)

Δικό του παιχνίδι έχασε ο Α.Ο.Χ που ενώ προηγήθηκε δυο φορές και μετά από σωρεία χαμένων ευκαιριών, «κατάφερε» τελικά στο 89′ να χάσει ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι θα κέρδιζε!

Το Χαϊδάρι ήταν καταιγιστικό από το ξεκίνημα και έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 7′ όταν το σουτ του Μουρεζίνη εξουδετερώθηκε από τον Νικολάου που κατάφερε να στείλει τη μπάλα κόρνερ, ενώ δυο λεπτά αργότερα κατάφερε και πάλι να κρατήσει την εστία του ανέπαφη, αυτή τη φορά αποκρούοντας τα δυνατό σουτ του Καλαμπαλίκη.

Ευκαιριών συνέχεια στο 12′, όταν ο Νούλας έπιασε ωραίο σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ. Τελικά στο 19′ ήρθε το γκολ μετά από ωραία ενέργεια του Καρώνα ο οποίος αφού κέρδισε και μια κόντρα μέσα στην περιοχή από τον Σπυρόπουλο, έπιασε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στο “Γ” της εστίας του Νικολάου που αυτή τη φορά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Ο Χολαργός όμως δεν πτοήθηκε, ανέβασε την απόδοσή του σε εκείνο το χρονικό σημείο και κατάφερε να απαντήσει σχεδόν άμεσα. Στο 25′ ο Π. Καζάκος εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα που έβγαλε ο Κετσετζόγλου και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μίχου, γράφοντας το 1 – 1.

Δυο λεπτά αργότερα ο Χολαργός πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Λυρά, που όμως ακυρώθηκε σωστά από τον κ. Νιδριώτη ως offside. Στο 34′ το Χαϊδάρι ευτύχησε να προηγηθεί και πάλι με τον Σαλαπάτα που αξιοποίησε το κόρνερ του Χριστούλη και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Νικολάου. (Αυτό ήταν και το δεύτερο γκολ του Σαλαπάτα στο πρωτάθλημα).

Το Χαϊδάρι μπήκε πολύ δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και το τρίτο γκολ φαινόταν να είναι θέμα χρόνου, αφού στο 47′ κιόλας χάθηκε η πρώτη ευκαιρία του ημιχρόνου, με τον Μπατή, όταν η κεφαλιά που έπιασε, έφυγε μόλις άουτ, ενώ 10 λεπτά αργότερα χάθηκε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία με τον Χριστούλη αυτή τη φορά, όταν το σουτ που έπιασε από πολύ καλή θέση, κατέληξε και αυτό μόλις άουτ.

Ο Καλαμπαλίκης στο 65′ και ο Ρούσσα στο 69′ έχασαν διαδοχικές ευκαιρίες να σκοράρουν, αφού και οι δυο δεν βρήκαν στόχο στα σουτ που επιχείρησαν από πλεονεκτική θέση. Ενώ φαινόταν να υπάρχει μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, λειτούργησε πάλι ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Στο 73′ ο Τσάνι μαρκάρισε αντικανονικά τον Κετσετζόγλου μέσα στη περιοχή, παραχωρώντας πέναλτι και έδωσε το δικαίωμα, από το πουθενά, στο Χολαργό να ισοφαρίσει με τον Πλεμμένο, που ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα.

Το Χαίδάρι αύξησε την πίεση και στο 75′ έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Σαλαπάτα να χάνει τελευταία στιγμή το κοντρόλ της μπάλα και να μην ολοκληρώνει την ενέργειά του, ενώ στο 78′ ο Ρούσσα ανάγκασε τον Νικολάου σε μεγάλη απόκρουση. Στο 88′ χάθηκε η ευκαιρία του αγώνα όταν και πάλι ο Νικολάου έδιωξε σωτήρια, το σουτ φάουλ του Χριστούλη. Ήρθε, όμως, η φάση του 89′, όταν Τασσιούδης και Πλεμμένος έπαιξαν το ενα δυο και ο Τασιούδης,τελικός αποδέκτης, κατάφερε να πλασάρει το Μίχο και να κάνει την ολική ανατροπή, γράφοντας το τελικό 2 – 3.

Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και δε θα πρέπει να επηρεάσουν την ομάδα που έπαιξε εξαιρετικά, πρόσφερε θέαμα και έδειξε τις δυνατότητές της. Έτσι από αυτό το παιχνίδι μπορούμε να ξεχάσουμε το αποτέλεσμα που ήταν προϊόν ατυχίας και να κρατήσουμε την καλή εμφάνιση σαν παρακαταθήκη για το μέλλον, αφού το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο.

Διαιτητές: Κοσικίδης, με βοηθούς: Γούναρη, Νιδριώτη.

Χαϊδάρι: Μίχος, Πολίτης, Νούλας, Κασάπης, Μουρεζίνης (53′ Ρούσα), Μπατής, Καρώνας, Χριστούλης, Σαλαπάτας, Κοτσολάκος (78′ Λέκκας), Καλαμπαλίκης (70′ Τσάνι).

Χολαργός: Νικολάου, Καζάκος Α., Κατσαρός, Σπυρόπουλος, Στεργιάκος, Λυράς (59′ Ντζαβίδας), Χάλος (66′ Τασιούδης), Τζέλη, Κετσετζόγλου, Πλεμμένος, Καζάκος Π. (90′ Ρίζος).

 

 

3η συνεχόμενη «γκέλα» για Θρίαμβο απέναντι στον ουραγό (1-1)

Ήταν μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Χρ. Κιούρκου να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα καθώς αγωνίζονταν με τον τελευταίο Άφοβο, όμως παρά την υπεροχή της, έμεινε στο 1-1, “πετώντας” δύο πολύτιμους βαθμούς και μένοντας στην 11η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς.

Στο α΄ μέρος, οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Καργιώτη στο 6′, όμως οι “κυανόλευκοι” πήραν τα ηνία της αναμέτρησης και στο 15΄ άνοιξαν το σκορ μετά από ωραία προσπάθεια του Μαστρογιάννη και ασίστ στον Π. Μπάκα, που έγραψε το 0-1.

Αντί όμως το γκολ να αποτελέσει την αφορμή να πιέσουν τον αντίπαλο, ο Άφοβος πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 34΄ο Κωστάλας κέρδισε πέναλτυ, που το εκτέλεσε εύστοχα ο Σαλίτας για να γράψει το 1-1.

Στο β΄ μέρος, οι παίχτες του Χρ. Κιούρκου ανέβασαν την απόδοση τους και έκλεισαν τους γηπεδούχους στα καρέ τους. Χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Παπαναστασίου, Αποστολόπουλο και Μαστρογιάννη, όμως ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Πετρόπουλος, βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα. Παρά το ότι οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες στο 84΄ όταν αποβλήθηκε ο Μπέλιος με 2η κίτρινη κάρτα και το ότι η πίεση του Θριάμβου στο τέλος ήταν ασφυκτική, το αποτέλεσμα έμεινε στο 1-1, κάτι που κάθε άλλο παρά ικανοποιεί τους ανθρώπους του Θριάμβου.

Διαιτητές: Νικολάου Σ., με βοηθούς: Μαχαίρα Κ. Μπαϊρακτάρη Ν.

Άφοβος: Πετρόπουλος, Μυλωνάς (55′ Τζωρτζάτος Θ.), Καργιώτης, Ξούρας Γ., Ζώτος, Τζωρτζάτος Β., Σαλίτα, Μήτσος (90′ Ξούρας Β.), Κωστάλας, Ηλιόπουλος (65′ Πυργής), Μπέλιος.

Θρίαμβος: Σκυριώτης, Γκάτσιος (65′ Αποστολόπουλος), Υφαντής, Θανόπουλος, Ντουλές, Σκεπετάρης (90′ Τάμπρατζης), Τσαγιάννης, Μπανιάς (75′ Πατέλης), Παπαναστασίου, Μαστρογιάννης, Μπάκας Π.

 

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

11-0 για τη Δάφνη σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι (53-77)

Ένα καταπληκτικό παιχνίδι διεξήχθη στο «Χρ. Αγγουράκης», ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές ομάδες. Η εκπληκτική φέτος Δάφνη Δαφνίου επικράτησε με 73-70 του Διαγόρα Αιγάλεω και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του 1ου γύρου.

Το κλειστό ήταν ασφυκτικά γεμάτο με φιλάθλους της Δάφνης Δαφνίου που περίμεναν την μεγάλη νίκη και δικαιώθηκαν τελικά από την Χαϊδαριώτικη ομάδα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι, την ίδια στιγμή που οι παίχτες του κ. Δεσποτάκη έδειχναν μπλοκαρισμένοι και μάλλον αγχωμένοι, μιας και πρώτη φορά φέτος αγωνίστηκαν σε τόσο πολύ κόσμο.

Οι “πράσινοι” στο α΄ μέρος δεν έπαιξαν καθόλου καλή άμυνα, ενώ δεν έβγαλαν στην επίθεση τους αυτοματισμούς που έχουν δείξει ότι έχουν σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν αυτό κι έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 38-43, σκορπώντας τον προβληματισμό στους Χαϊδαριώτες φιλάθλους.

Στην επανάληψη μάλιστα, οι παίχτες του Διαγόρα έφτασαν να προηγούνται στο 23΄ με 10 πόντους (38-48) και τα πράγματα έδειχναν μάλλον δύσκολα. Σε εκείνο το σημείο ο κ. Δεσποτάκης κάλεσε τάιμ άουτ και ανέλαβε δράση ο Γκίνης που αφυπνίσθηκε επιθετικά και με 9 πόντους (3 τρίποντα) ξαναέκανε το παιχνίδι ντέρμπι. Παρόλα αυτά, το ξέσπασμα που περίμεναν όλοι χθες από τους “πράσινους” δεν ήρθε ποτέ και το παιχνίδι κύλησε πόντο-πόντο μέχρι και το 38΄.

Στο τέλος της αναμέτρησης, οι παίχτες του κ. Δεσποτάκη έδειξαν πιο ψύχραιμοι και πιο ουσιαστικοί στις μικρές λεπτομέρειες και κατάφεραν να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη μέσα σε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα, την ίδια ώρα που αποθεώνονταν από τους Χαϊδαριώτες φιλάθλους.

Αξίζει να τονιστεί το εξαιρετικό κλίμα στο γήπεδο, η υπέροχη ατμόσφαιρα χωρίς φανατισμό και ακρότητες και η εξαιρετική διαιτησία από τους κ.κ. Κορομηλά και Τσώνο.

Διαιτητές: Κορομηλάς, Τσώνος

Δεκάλεπτα: 20-20, 38-43 (ημ.), 58-60, 73-70.

ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ (Δεσποτάκης, Ρήγγας): Τασούλας 10, Βοϊδήλος, Ρώης 2, Κωνσταντώνης 11 (3), Μαούνης, Τσατσάνης, Μιχόπουλος 6, Γκίνης 9 (3), Ταταρούνης 1, Σκούταρης, Φιλιππόπουλος 18, Κορρές 16 (1).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Καράμπελας Ι., Καράμπελας Π.): Zένελι, Μονέος, Σκαλωμένος 16 (1), Τρικαλιώτης 6 (1), Καράμπαμπας 19 (1), Μαυροειδάκος 4, Καρασταμάτης 10, Κανιάς, Κουμπούρας 2, Παπαδολιάς 2, Παπαϊωάννου, Ντιφαντής 11.

Η βαθμολογία:
1. Δάφνη Δαφνίου 22 (11-0)
2. Διαγόρας Δρυοπιδέων 18 (8-2)
3. Πεύκη 17 (7-3)
4. Κουκάκι 17 (7-3)
5. Ιωνικός 17 (7-3)
6. Αίολος Ταύρος 16 (6-4)
7. ΑΟΚ Χαλάνδρι 15 (5-5)
8. Γ.Σ. Χαλανδρίου 14 (3-8)
9. Αιγάλεω 13 (3-7)
10. Παλατιανή 13 (3-7)
11. Νικηφόρος 13 (3-7)
12. Νήαρ Ηστ 12 (2-8)
13. Αμπελόκηποι 11 (1-9)

 

Νέα νίκη για τον Δία Χαϊδαρίου και συνέχεια στο αήττητο (69-53)

Σε ένα εύκολο φαινομενικά παιχνίδι ο Δίας επικράτησε δύσκολα επί του πολύ καλού Κρυονερίου με 69-53. Με αυτή τη νίκη κατάφερε να παραμείνει μόνος πρώτος στην κορυφή πριν την τελευταία αγωνιστική για τον πρώτο γύρο με το Καπανδρίτι και την ανάπαυλα των εορτών.

Το παιχνίδι δεν ήταν τόσο εύκολο όσο δείχνει το τελικό σκορ. Η ομάδα του Κρυονερίου παρουσιάστηκε πιο έτοιμη στα πρώτα λεπτά με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Με μεγάλη ευστοχία από την περιφέρεια η ομάδα του Κρυονερίου κατάφερε να φέρει σε δύσκολη θέση τον Δία και να προηγηθεί μάλιστα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με 25-31.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δίας μπήκε πιο αποφασισμένος. Έσφιξε την άμυνα του, ανέβασε την πίεση σε όλο το μήκος του γηπέδου και κατάφερε να ξεφύγει σκορ και να φτάσει την διαφορά μέχρι και δέκα πόντους λίγο πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Στις αρχές του τέταρτου δεκάλεπτου το Κρυονέρι εκμεταλλεύτηκε κάποια λάθη του Δια και μείωσε την διαφορά στους τρεις πόντους. Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα ήταν αμφίρροπο, άλλα ο Δίας είχε άλλη άποψη. Με ένα ξέσπασμα με κύριους εκφραστές τους Γιουρμετάκη και Γράψα κατάφερε να επαναφέρει την διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους. Η πίεση και τα πολλά φάουλ στα τελευταία λεπτά από τους παίκτες του Κρυονερίου για να μειώσουν την διαφορά δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.

Επόμενος αγώνας για το φινάλε του πρώτου γύρου με το Καπανδρίτι στις 18/12 στις 21:00 στο γήπεδο του Καπανδριτίου.

 

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *