Tα αποτελέσματα των ομάδων του Χαϊδαρίου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

omades_xaidariou

Δείτε αναλυτικά τι έκαναν το Σ/Κ που μας πέρασε οι ομάδες της πόλης.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγάλο διπλό του Χαϊδαρίου στο Χαλάνδρι (0-2)

Η καλή πορεία συνεχίζεται για το Χαϊδάρι, που δείχνει ότι πάει για μεγάλα πράγματα με τον κ Κανελλόπουλο στον πάγκο του. Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν να το πιστεύουν, οι εκτός έδρας νίκες τείνουν να γίνουν καθεστώς κάτι που άλλες χρονιές ήταν η Αχίλλειος πτέρνα της ομάδας.

Η σπουδαία νίκη μέσα στο Χαλάνδρι αυτή τη φορά, έχει φέρει ενθουσιασμό στην ομάδα, που παραμένει δεύτερη, πολύ κοντά στην κορυφή, κάτι που δίνει αυτοπεποίθηση σε εμάς ενώ γεμίζει άγχος τους υπόλοιπους διεκδικητές της ανόδου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα το Χαϊδάρι κυριάρχησε από την αρχή έως το τέλος, αφού οι γηπεδούχοι έχασαν όλη κι όλη μία ευκαιρία με τον Καρακάση στο 42′ όταν έπιασε κεφαλιά από πλεονεκτική θέση αλλά η μπάλα πέρασε απελπιστικά άουτ.

Στον αντίποδα, ο Α.Ο.Χ, έχασε την πρώτη ευκαιρία στο τρίτο κιόλας λεπτό όταν ο Καλαμπαλίκης βγήκε τετ α τετ, έκανε το σουτ, αλλά η σωτήρια επέμβαση του Κατσιούλη απέτρεψε το 0 – 1.

Στο 13′ ο Χριστούλης εκτέλεσε με αριστοτεχνικό τρόπο ένα φάουλ από 30 μέτρα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 24′, η Χαιδαριώτικη ομάδα έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Χριστούλης, ο Καλαμπαλίκης από 2 μέτρα σε κενό τέρμα έστειλε τη μπάλα και πάλι άουτ!

Στο 37′ ήρθε  το γκολ από το Χριστούλη ο οποίος εκτέλεσε με έξυπνο τρόπο ένα φάουλ, συρτό αυτή τη φορά, και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κατσιούλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο τίποτα δεν άλλαξε, το Χαϊδάρι μπήκε στο γήπεδο πολύ δυνατά και επιθετικά. Στο 50′ ο Καρώνας έπιασε ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά και πάλι ο πολύ καλός Κατσιούλης, έδιωξε εντυπωσιακά. Το Χαϊδάρι δεν έχασε ποτέ την πρωτοβουλία του αγώνα και παρά τις χαμένες ευκαιρίες συνέχισε να πιέζει για το δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε τελικά στο 70′ όταν ο Καρώνας μετά από ωραία αντεπίθεση μπήκε μέσα στην περιοχή μόνος του με το τέρμα, αλλά ανατράπηκε από τον Κατσιούλη και ο κ. Παπαπέτρου υπέδειξε το πέναλτι, χωρίς όμως να αποβάλει (σωστά) τον Κατσιούλη.

Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Μπατής ένα λεπτό αργότερα, σφραγίζοντας ουσιαστικά τη νίκη για τον Α.Ο.Χ..

Τώρα το Χαϊδάρι έχει δύο εντός έδρας παιχνίδια, με Χολαργό και Νέα Ιωνία, ενώ θα περιμένει το στραβοπάτημα των υπολοίπων για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη θέση του στον βαθμολογικό πίνακα.

Διαιτητές:Παπαπέτρου, με βοηθούς: Κορτέση και Νικολαδό.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Κατσιούλης Θ., Λαζάρου, Ζούμα, Θανόπουλος, Καρακάσης, Φελέκης (46΄ Καγιώργης), Λουκάς, Τσιτσάρης, Κατσιούλης Α., Μπιζάς, Σκούμας (75΄Λειβαρτζινός).

ΧΑΪΔΑΡΙ: Τικταπανίδης, Πολίτης, Νούλας (70΄ Κοτσολάκος), Κασάπης, Αρβανίτης, Μπατής, Καρώνας, Μουρεζίνης (62΄ Ρούσα), Σαλαπάτας, Χριστούλης, Καλαμπαλίκης (82΄ Ροκάκης).

 

Δεν τα κατάφερε απέναντι στο Πανερυθραϊκό ο Θρίαμβος (0-2)

Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Χρ. Κιούρκου κι έτσι, ο Πανερυθραϊκός πέτυχε μια σπουδαία νίκη με 0-2 μέσα στο “Τάκης Χαραλαμπίδης”.

Πλέον, η Χαϊδαριώτικη ομάδα είναι στην 11η θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως η ομάδα του Πανερυθραϊκού ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 20΄ όταν ο Μπρίλης πραγματοποίησε τη σέντρα και ο Αντωνιάδης με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-1.

Δυστυχώς οι παίχτες του κ. Κιούρκου δεν αντέδρασαν στη συνέχεια και απείλησαν ελάχιστα.

Η ομάδα του κ. Τσιμπάκη έδωσε χώρο στο Θρίαμβο, τον οποίο εκμεταλλεύτηκε άριστα στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές στο 82΄, ο Αντιόλ με ωραία ατομική ενέργεια από τα πλάγια και καταπληκτικό πλασέ, πέτυχε το 2-0, που ήταν το τελικό σκορ.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος, με βοηθούς: Αραβίδη και Βασιλάκη.

Θρίαμβος: Σκυριώτης, Μπάκας Α. (62′ Σκεπετάρης), Χατζής, Θανόπουλος, Γκάτσιος, Πατέλης (62′ Μπάκας Π.), Τσαγιάννης, Μπανιάς, Παπαναστασίου, Μαστρογιάννης, Αποστολόπουλος.

Ερυθραία: Μολφέσης, Σουμελίδης, Γλυνός (85′ Αναγνώστης), Τριανταφύλλου, Γκόλιας, Γεωργακόπουλος, Μπρίλης (70′ Αντιόλ), Μπαμπαλούκας, Παπαθανασίου, Αντωνιάδης (60′ λ.τρ. Αδρακτάς), Παπάζογλου.

Αξίζει να σημειωθεί το μεγάλο πένθος που έχει η οικογένεια του Θριάμβου Χαϊδαρίου, η οποία θρηνεί τον άδικο χαμό του Δημητρίου Κιουρτσή και είναι δίπλα στην οικογένεια του, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια. Ο επί χρόνια φίλαθλος και μέλος του Θριάμβου ήταν πατέρας του Μιχάλη Κιουρτσή, ποδοσφαιριστή του εφηβικού τμήματος αλλά και της πρώτης ομάδας.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ασταμάτητη η Δάφνη, «θύμα» αυτή τη φορά ο Νικηφόρος Αγ. Βαρβάρας (53-77)

Στο χθεσινό παιχνίδι, στην γειτονική Αγ. Βαρβάρα, είχαμε ένα κλειστό παιχνίδι αρχικά, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ, μέχρι το 18΄ όταν η Δάφνη εκμεταλλεύτηκε την καλή της άμυνα και έκλεισε το ημίχρονο με 11 πόντους διαφορά (27-38).

Στην 3η περίοδο οι “πράσινοι” ήταν καταιγιστικοί και με επιμέρους σκορ 12-23, εκτόξευσαν τη διαφορά στους 22 πόντους (39-61) για να έλθει στο τέλος η επιβλητική διαφορά των 24 πόντων και το τελικό 53-77. Τα δεκάλεπτα ήταν: 19-21, 27-38, 39-61, 53-77.

Το μυαλό όλων είναι πλέον στο μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον 2ο της βαθμολογίας Διαγόρα Αιγάλεω, στο “Χρ. Αγγουράκης”, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά σε ότι αφορά την κατάκτηση της 1ης θέσης.

Διαιτητές: Ζακεστίδης, Πολυχρόνης

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (Καρβούνης): Σιαμανδούρας 7, Μπορακάι 6, Γεργεριτάκης, Τζιώτης 12 (2), Καμνιώτης 5, Παπαναγόπουλος 2, Μασσαχός 5 (1), Χατζηιωάννου, Βεκρής 6 (1), Ζαχαρόπουλος 7, Κούντσιος 2, Βαμβακίδης 2.

ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ (Δεσποτάκης, Ρήγγας): Τασούλας 4, Βοϊδήλος 4, Ρώης 5 (1), Κωνσταντώνης 7, Τσατσάνης, Μιχόπουλος 9 (1), Γκίνης 8 (2), Ταταρούνης 2, Σκούταρης 7 (1), Φιλιππόπουλος 13, Κορρές 20 (1).

Η βαθμολογία:

1. Δάφνη Δαφνίου 20 (10-0)
2. Διαγόρας Δρυοπιδέων 17 (8-1)
3. Πεύκη 17 (7-3)
4. Κουκάκι 15 (6-3)
5. Αίολος Ταύρος 15 (6-3)
6. Ιωνικός 15 (6-3)
7. ΑΟΚ Χαλάνδρι 13 (4-5)
8. Γ.Σ. Χαλανδρίου 13 (3-7)
9. Αιγάλεω 12 (3-6)
10. Παλατιανή 11 (2-7)
11. Νικηφόρος 11 (2-7)
12. Νήαρ Ηστ 11 (2-7)
13. Αμπελόκηποι 10 (1-8)

 

Απτόητος ο Δίας Χαϊδαρίου (49-76)

Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ο Δίας ξεκαθάρισε ποιος θα είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση. Στηριζόμενος για ένα ακόμα παιχνίδι στην πολύ καλή του άμυνα και αφού επέβαλλε πολύ γρήγορο ρυθμό στην επίθεση κατάφερε να πετύχει κάποια εύκολα καλάθια και να πάρει κεφάλι στο ημίχρονο με 21-30. Στο β΄ μέρος δεν άλλαξαν και πολλά. Ο Δίας συνέχισε να σκοράρει και να κρατάει σχεδόν ανέπαφο το καλάθι του. Η διαφορά των 27 πόντων άλλωστε δεν αφήνει περιθώριο για πολλά σχόλια.

Από την ομάδα του Δία διακρίθηκε ο ταλαντούχος Κόνιαρης. Εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στη συνέχεια στη θέση του point guard. Πολύ καλοί για ένα ακόμα παιχνίδι οι Ανδρικόπουλος, Πέτρου ενώ σημαντική βοήθεια προσέφεραν οι Γιουρμετάκης και Γράψας σε καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης.

Επόμενος αγώνας την προσεχή Παρασκευή 11/12 στις 21:45 στο Χρήστος Αγγουράκης με τον ΑΣΚ Κρυονέρι.

 

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *