Tα αποτελέσματα των ομάδων του Χαϊδαρίου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

omades_xaidariou

Δείτε αναλυτικά τι έκαναν το Σ/Κ που μας πέρασε οι ομάδες της πόλης.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Nίκη δεύτερης θέσης για το Χαϊδάρι στο ντεμπούτο του Λαϊβερά (2-1)

Με τον Βαγγέλη Λαϊβερά, στον πάγκο, το Χαϊδάρι ξεπέρασε επιτυχημένα το αναπάντεχο στραβοπάτημα της περασμένης αγωνιστικής και φαίνεται να επανέρχεται η ηρεμία στον σύλλογο της πόλης.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για το Χαϊδάρι, καθώς στο 14′ έμεινε πίσω στο σκορ, μετά από ασυνεννοησία του Αρβανίτη με τον Τικταπανίδη, γεγονός που έδωσε το δικαίωμα στον Κουτσιούμπα να πλασάρει σε κενή εστία. Το Χαϊδάρι, όμως, δεν πανικοβλήθηκε, έδειξε χαρακτήρα και στο επόμενο κιόλας λεπτό, δημιούργησε μεγάλη φάση με τον Καρώνα. Η πίεση του Χαϊδαρίου τελικά έφερε αποτέλεσμα στο 35′, όταν ο Πολίτης εκμεταλλεύθηκε γέμισμα του Κοτσολάκου, από μεγάλη απόσταση και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτό το γκολ έφερε και πάλι τα χαμόγελα στην εξέδρα, αλλά ήταν και η αφετηρία για την αύξηση της πίεσης, ώστε να έρθει η ολική ανατροπή.

Στο 42′ τελικά, ο Σαλαπάτας, μετά από κακή απομάκρυνση της μπάλας από τους φιλοξενούμενους και διαβάζοντας τη φάση, μπήκε σφήνα στους αμυντικούς και κατάφερε πέφτοντας, να πλασάρει και να στείλει για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Κώνστα, μέσα σε αποθέωση.

Χωρίς να συμβεί κάτι ιδιαίτερο, έκλεισε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ο κ. Καρατζάς προχώρησε γρήγορα σε κάποιες αλλαγές, που του βγήκαν και κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι, που όμως σε καμία περίπτωση δεν έφτασε να πάρει το ρυθμό του α’ μέρους και ήταν γενικά υποτονικό.

Είχε κάποιες φάσεις όμως και το Χαϊδάρι κινδύνεψε σε ορισμένες από αυτές. Στο 61′ και στο 73′ ο Τικταπανίδης έδειξε την κλάση του, όταν εξουδετέρωσε με φοβερές ενέργειες τις προσπάθειες για γκολ, των Νησαριώτη και Κουτσιούμπα, αντίστοιχα.

Στο 88′ ο Καρώνας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διευρύνει τη νίκη του Α.Ο.Χ. και να καθαρίσει το ματς.

Το σκορ έμεινε στο 2-1 και το 2016 θα έρθει με αισιοδοξία για την ομάδα της πόλης.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Σύψας, Μητροφάνης, Βαξαβανέλλης.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Τικταπανίδης, Πολίτης, Ρούσσα, Κασάπης, Αρβανίτης, Μουρεζίνης (57΄ Πανταζόπουλος), Καρώνας, Χριστούλης, Σαλαπάτας, Κοτσολάκος (69΄ Λέκκας), Καλαμπαλίκης (82΄ Νικολάου).

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Κώνστας, Τσικρικάς (60΄ Πρισιμιτζής), Χαλκιαδάκης, Ξένος, Ταράτσας, Μουρούτης (65΄ Βογάντζας), Μαντέσης (46΄ Νισαριώτης), Βιντισίτα, Κουτσούμπας, Μιχαλιάρης, Τριάντης.

 

Ήττα από την ισχυρή Δόξα Βύρωνα για το Θρίαμβο (1-0)

Δεν τα κατάφερε στο Βύρωνα ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου και ηττήθηκε με 1-0 από την ισχυρή ομάδα της Δόξας Βύρωνα και υποχώρησε στην 11η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία από την αρχή του αγώνα, ενώ οι παίχτες του Χρ. Κιούρκου «χτύπησαν» το παιχνίδι με αντεπιθέσεις.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 19΄ με ωραία προσπάθεια του Παρασεκευόπουλου. Στην επανάληψη οι Βυρωνιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Κασσιανό που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Σκυριώτη.

Παρά τις προσπάθειες των παιχτών του Θριάμβου μέχρι το τέλος, το 1-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο 92΄ αποβλήθηκε ο Κουντού της Δόξας Βύρωνα.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Αντωνίου Κ., Σαμοΐλης Δ., Φωτόπουλος Α.

Δόξα Βύρωνα: Βακερλής Στρ., Παπαχειμώνας, Χαλβατζής, Βακερλής Π., Βλάχας (58′ Λιόνας), Γκουντελίτσας, Κασσιανός (85′ Βιέννας), Ντεμάι (67′ Κότοφ), Έζε, Κουντού, Παρασκευόπουλος.

Θρίαμβος Χαϊδαρίου: Σκυριώτης, Μπάκας Α. (85′ Μπάκας Π.), Υφαντής, Θανόπουλος, Ντουλές, Τσιούλος Π., Τσαγιάννης, Μπανιάς (70′ Πατέλης), Παπαναστασίου, Μαστρογιάννης (77′ Χατζής), Αποστολόπουλος.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώτη ήττα για Δάφνη μετά από 12 αγώνες (78-75)

Με ήττα έκλεισε τις φετινές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα η ομάδα της Δάφνης Δαφνίου, που υποχρεώθηκε σε ήττα στην παράταση από την Παλατιανή με 78-75.

Παρά την ήττα, η ομάδα του κ. Δεσποτάκη είναι ακόμα στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού ο Διαγόρας ακολουθεί με μόλις έναν βαθμό διαφορά.

Το παιχνίδι με την αδύναμη φέτος Παλατιανή ξεκίνησε αμφίρροπα, ωστόσο, το ημίχρονο έκλεισε με τη Δάφνη να προηγείται με 10 πόντους διαφορά (29-39).

Στην επανάληψη όμως, η Δάφνη ήταν χαλαρή και δεν έπαιζε ως συνήθως. Οι γηπεδούχοι, το εκμεταλλεύτηκαν και παίζοντας σε όλο το β΄ μέρος μία ζώνη «3-2», εγκλώβισαν τους «πράσινους».

Οι γηπεδούχοι λοιπόν κατέβασαν αρχικά τη διαφορά στους 6 πόντους (45-51) και στην 4η περίοδο, βασιζόμενοι πάντα στην ίδια άμυνα ζώνης, ροκάνισαν ακόμα περισσότερο τη διαφορά. Αξίζει να σημειωθεί φυσικά ότι στα 35΄ αποβλήθηκαν με ντισκαλιφιέ οι Γκίνης και Φιλόπουλος, σε μία εντελώς αψυχολόγητη απόφαση των διαιτητών, καθώς ο Γκίνης δέχθηκε επίθεση από αντίπαλο, χωρίς να αντιδράσει στο παραμικρό, αλλά παρόλα αυτά αποβλήθηκε.

Αξίζει να τονίσουμε το πολύ σκληρό μέχρι αντιαθλητικό παιχνίδι των παιχτών της Παλατιανής, οι οποίοι εκνεύρισαν τους “πράσινους” και τους έβγαλαν εκτός ρυθμού.

Mετά από ένα ρεσιτάλ άστοχων βολών, το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί, οι γηπεδούχοι με την ψυχολογία στα ύψη, εκμεταλλευόμενοι το σκληρό παιχνίδι τους, την ένταση στην εξέδρα και τα σφυρίγματα των διαιτητών, με τρίποντο του Χριστόπουλου 1 δευτερόλεπτο πριν τη λήξη της παράτασης, πέτυχαν μια σπουδαία νίκη.

Την επόμενη αγωνιστική, τελευταία του α΄ γύρου, η Δάφνη έχει ρεπό. Αξίζει να τονίσουμε ότι τον αγώνα παρακολούθησε και ο κ. Ζαβλανός.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 17-19, 29-39, 45-51, 67-67 (κ.α.), 78-75.
Παλατιανή (Μπαρμπέρης, Τραχανάς): Λιαπούρης 4, Βαρσαμούλης 7, Παπαδόπουλος 21 (2), Θαλασσινός 19 (2), Χριστόπουλος 5, Χριστοφάκης 9 (1), Αναγνωστόπουλος 9 (1), Κατριβάνος, Κουφός 4, Τριγώνης, Φιλόπουλος, Μανθιός.
Δάφνη Δαφνίου (Δεσποτάκης, Ρήγγας): Τασούλας 2, Βοϊδήλος 5 (1), Ρώης 3 (1), Κωνσταντώνης 9 (2), Μαούνης, Τσατσάνης 5, Μιχόπουλος 16 (1), Γκίνης 10 (2), Νικολετάκης, Σκούταρης 13, Φιλιππόπουλος 4, Κορρές 9 (1).

Η βαθμολογία:
1. Δάφνη Δαφνίου 23 (11-1)
2. Διαγόρας Δρυοπιδέων 20 (9-2)
3. Ιωνικός 19 (8-3)
4. Πεύκη 19 (8-3)
5. Κουκάκι 18 (7-4)
6. Αίολος Ταύρος 18 (7-4)
7. ΑΟΚ Χαλάνδρι 17 (6-5)
8. Παλατιανή 15 (4-7)
9. Γ.Σ. Χαλανδρίου 14 (3-8)
10. Νικηφόρος 14 (3-8)
11. Αιγάλεω 14 (3-8)
12. Νήαρ Ηστ 13 (2-9)
13. Αμπελόκηποι 12 (1-10)

Πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των ακαδημιών του Γ.Σ. Δάφνης Δαφνίου

Πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 19/12/2015 η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των ακαδημιών του Γ.Σ. Δάφνης Δαφνίου.

Το Δημοτικό γυμναστήριο «Χρήστος Αγγουράκης» έσφυζε από κόσμο, ενώ ιδιαίτερη ήταν η παρουσία εκατοντάδων παιδιών όλων των ηλικιών.

Η εκδήλωση περιλάμβανε πλούσιο πρόγραμμα με αθλητικές επιδείξεις από τους μικρούς αθλητές, διαγωνισμό τριπόντων και εντυπωσιακό διαγωνισμό καρφωμάτων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Νίκος Καραγιάννης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού- Αθλητισμού, ο οποίος αναφέρθηκε στο ιδιαίτερα σημαντικό έργο που προσφέρει ο σύλλογος στο Χαϊδάρι. Επισήμανε, τη έμπρακτη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στο σύλλογο με την προσπάθεια  να εξασφαλιστούν χρήματα για έργα συντήρησης και υποδομής στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις που αξιοποιεί ο σύλλογος. Τέλος, ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και η νέα χρονιά να γεμίσει την τροπαιοθήκη της ομάδας σε όλες τις κατηγορίες.

WP_20151219_19_39_33_Pro

 

WP_20151219_20_57_12_Pro

 

Δεν χάνει με τίποτα ο Δίας (69-53)

Με το αήττητο τελείωσε τις υποχρεώσεις της για τον πρώτο γύρο η ομάδα του Δία Χαϊδαρίου, πετυχαίνοντας μια ακόμα σημαντική εκτός έδρας νίκη και βάζοντας γερές βάσεις για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι, η ομάδα του Δία κατάφερε να κάμψει την αντίσταση από το πολύ καλό Καπανδρίτι και να βρεθεί μόνη πρώτη και αήττητη στη κορυφή της βαθμολογίας με την λήξη του πρώτου γύρου.

Σε όλο το παιχνίδι οι δυό ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ. Το Καπανδρίτι με πολλές δεύτερες επιθέσεις από επιθετικά ριμπάουντ και με μεγάλη ευστοχία από κοντινή απόσταση ακολουθούσε από κοντά στο σκορ. Η ομάδα του Δία με κακές και βιαστικές επιλογές στην επίθεση και κυρίως έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στην άμυνα, έδωσε ελπίδες για σενάρια νίκης στο Καπανδρίτι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Δίας μπήκε πιο διαβασμένος. Αφού έσφιξε την άμυνα του και ανέβασε τα ποσοστά του στην επίθεση κατάφερε να εξασφαλίσει μια διαφόρα και να βλέπει το παιχνίδι με αλλό μάτι. Κάποιες απεγνωσμένες προσπάθειες με πίεση σε όλο το γήπεδο από το Καπανδρίτι στα τελευταία λεπτά δεν απέφεραν κάτι με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο τελικό 54-68.

Επόμενος αγώνας στις 15/1 με την ομάδα του Ωρωπού στις 21:45 στον Ωρωπό.

 

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *