Tα αποτελέσματα των ομάδων του Χαϊδαρίου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

omades_xaidariou

Δείτε αναλυτικά τι έκαναν το Σ/Κ που μας πέρασε οι ομάδες της πόλης.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απέδρασε από τον Βοτανικό το Χαϊδάρι (0-1)

Χρειάστηκαν 78 λεπτά προκειμένου το Χαϊδάρι να υποτάξει το Βοτανικό και να μετατρέψει την ανωτερότητά του, σε νίκη. Όπως και στον πρώτο γύρο, ο Βοτανικός με σθεναρή άμυνα και σκληρό παιχνίδι, έβαλε δύσκολα στον Α.Ο.Χ, όμως ο Σαλαπάτας στο τέλος έδωσε το τρίποντο που έφερε το Χαϊδάρι στη δεύτερη θέση, διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες της ανόδου.

Ο Α.Ο.Χ μπήκε πολύ δυνατά και πίεσε από την αρχή για κάποιο γκολ, ώστε να αναγκάσει τον αντίπαλο να ανοιχτεί αλλά και για να φύγει το άγχος από την ομάδα.

Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε μόλις στο 8′ με τον Σαλαπάτα, ενώ μεγάλη ευκαιρία έχασε η ομάδα της πόλης στο 14΄ όταν ο Καρώνας από τα πλάγια σέντραρε παράλληλα με την εστία, όμως κανείς «κυανέρυθρος» δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία.

Μετά το 20΄, η ομάδα του Βοτανικού ανέβηκε στο γήπεδο, κέρδισε τις μάχες στο κέντρο και έτσι το Χαϊδάρι δεν απείλησε ξανά στο α’ μέρος.

Στο β΄ μέρος οι Χαϊδαριώτες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο πιο δυνατά, αποφασισμένοι να “καθαρίσουν” νωρίς το παιχνίδι.

Μεγάλες ευκαιρίες χάθηκαν με τους Σαλαπάτα, Καρώνα, Κοτσολάκο και Ρούσσα, όμως το “μηδέν” παρέμενε.

Στο 74΄ ο Πολίτης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Κολάγκι, όμως ο κ. Μαχαίρας δεν υπέδειξε τίποτε, παρά την σωστή υπόδειξη του β΄ βοηθού κ. Κολιάκου, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από τους φίλους του Α.Ο.Χ..

Η δικαίωση για το Χαϊδάρι ήρθε στο 78΄ όταν ο Ρούσσα σέντραρε από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Πολίτη που σούταρε, ο Λουκίνι απέκρουσε για να φτάσει η μπάλα στον Σαλαπάτα που υπό πίεση πλάσαρε για το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, πετυχαίνοντας το 6ο φετινό του γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περίοδος αφλογιστίας του Σαλαπάτα δείχνει ότι είναι στο παρελθόν, καθώς αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη αγωνιστική που σκοράρει.

Με αυτή τη νίκη το Χαϊδάρι βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει στο “Τ. Χαραλαμπίδης” την ομάδα της Διάνας Ηλιούπολης.

Διαιτητές: Μαχαίρας, με βοηθούς: Δέτση, Κολιάκο.

ΕΝ. ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ: Λουκίνι, Χαμουρίδης, Κολάγκι, Ντάμας, Κατσούδας, Ηλιάκης, Θεοδωρέλος (70΄ Μιχαήλ), Ελ Ράντι, Τζαβάρας, Σκεύης, Φιλόπουλος.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μίχος, Πολίτης, Δημητρακόπουλος, Μουρεζίνης (59΄ Νούλας), Αρβανίτης, Μπατής, Καρώνας (83΄ Ροκάκης), Ρούσσα, Σαλαπάτας, Κοτσολάκος, Καλαμπαλίκης (68΄ Νικολάου).

Αναλυτικά η Βαθμολογία του Β’ Ομίλου της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αθηνών:

 

omilos_xaidari_16h

 

Επιτέλους νίκη για τον Θρίαμβο (2-0)

6 αγωνισικές είχε να κερδίσει ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου. Ευτυχώς, επέστρεψε στις νίκες η ομάδα του Χρ. Κιούρκου, η οποία επικράτησε δίκαια της ομάδας του Ρουφ με 2-0 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Οι “κυανόλευκοι”, σε ένα παιχνίδι που η νίκη ήταν μονόδρομος για αυτούς, ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο κι επικράτησαν χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα.

Η ομάδα της πόλης, παρά την υπεροχή της δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, παρά τις δύο μεγάλες ευκαιρίες που έχασε με τον Μπάκα.

Στην επανάληψη, ο Θρίαμβος ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς κι έτσι η επικράτηση ήρθε άνετα.

Συγκεκριμένα, στο 48’ ο Αποστολόπουλος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Στο 65’ με σουτ ο Παπαναστασίου διαμόρφωσε το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Περράκης “έκλεισε” τα μάτια σε καθαρό πέναλτυ υπέρ του Θρίαμβου στο 63΄ όταν αμυντικός του Ρουφ βρήκε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή.

Πλέον ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου έχει 21 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις έναν βαθμό λιγότερο από το Ρουφ και μόλις έναν βαθμό περισσότερο από την Αγ. Ελεούσα που τον καταδιώκει.

Διαιτητές: Περράκης με βοηθούς: Τσαγκάρη, Ολυμπιάδη.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Σκυριώτης, Τσιούλος Γ., Ντουλές, Θανόπουλος, Υφαντής, Τσιούλος Π., Αποστολόπουλος, Μαστρογιάννης (65’ Χατζής), Μπάκας Π. (75’ Σκεπετάρης), Παπαναστασίου (87’ Κύβελος).

ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Καραμπάς, Μεμάς, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδηνός, Μπεκατώρος (59’ Γαλάνης), Χατζημιχάλης, Τριανταφύλλης (69’ Σπαγής), Λαμπρινάκος (81’ Παγίδας), Φωτόπουλος.

Αναλυτικά η Βαθμολογία του Α’ Ομίλου της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αθηνών:

omilos_thriamvos_16h

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

**Δεν έχει διεξαχθεί αγώνας ακόμα για τη Δάφνη Δαφνίου

Θυμηθείτε τη βαθμολογιά της Α’ κατηγορίας ανδρών της ΕΣΚΑ:

omilos_dafni_12h

Παραμένει αήττητος ο Δίας (44-68)

Νικηφόρο ήτανε το πέρασμα από τον Ωρωπό για το Δία Χαιδαρίου με 44-68. Η ομάδα από το Χαϊδάρι κατάφερε να κερδίσει άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα, να φτάσει στο 11-0 και φυσικά να παραμείνει μόνη πρώτη.

Το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του 2ου γύρου και για τις δύο ομάδες ήταν πολύ καλό. Τα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ με λίγες καλές φάσεις. Η συνέχεια άνηκε ολοκληρωτικά στο Δία. Η ομάδα από το Χαιδάρι, αφού ανέβασε στροφές στην επίθεση και με πολύ καλή άμυνα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Ο γρήγορος ρυθμός δεν βοήθησε τον Ωρωπό, πού ανήμπορος να ακολουθήσει, έμεινε πίσω στο σκορ.

Στην επανάληψη ο Δίας συνέχισε το γρήγορο ρυθμό. Με εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και με την ασφυκτική άμυνα έφτασε την διαφορά σε double score (32-64) στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου. Στο τελευταίο δεκάλεπτο έπεσε ο ρυθμός. Με κάποια μακρινά σουτ η ομάδα του Ωρωπού κατάφερε να κατεβάσει την διαφορά από τους 30 πόντους και να φτάσουμε στο τελικό 44-68.

Επόμενος αγώνας με τον Φοίβο στις 22/01 στο Χρήστος Αγγουράκης στις 21:45.

Αναλυτικά η βαθμολογία της Δ’ κατηγορίας Ανδρών, Α’ φάση, 3ος όμιλος:

 omilos_dias_12h

 

  • Εθελοντική αιμοδοσία από Δάφνη Δαφνίου και Δία Χαϊδαρίου

Ακόμα μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία από τη Δάφνη Δαφνίου και τον Δία Χαϊδαρίου, που διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία για να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος του συλλόγου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ, ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

Με την συμμετοχή μας, τo Σάββατο, 23 Γενάρη 2016 και ώρες 09:00 – 14:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Χρήστος Αγγουράκης» στην προγραμματισμένη από τον Γ.Σ Δάφνη Δαφνίου ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ για τα μέλη του και τις οικογένειές τους, καταδεικνύουμε στην πράξη την ευαισθητοποίησή μας για την Τράπεζα Αίματος που έχουμε δημιουργήσει στο Γ. Ν. Ιπποκράτειο.

Η ανάπτυξη και στήριξη του θεσμού της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ αποτελεί αυταπόδεικτο στοιχείο αλληλεγγύης, και συλλογικού ενδιαφέροντος, μια πράξη αγάπης στη ζωή και τη δημιουργία. Σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά στην προσπάθεια αυτή

ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΖΩΕΣ!

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *